Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Zařazování pomocí Navigátoru projektu

Při zařazování se výkres automaticky uloží a členové týmu budou upozorněni na aktualizovanou verzi. Při zařazení můžete k novému souboru přidat komentáře, abyste měli jistotu, že členové týmu vaše změny správně pochopí. Je nastaveno automatické ukládání více záložních kopií, abyste se mohli rychle vrátit k předchozímu stavu výkresu.

Při zařazování se výkres automaticky uloží a členové týmu budou upozorněni na aktualizovanou verzi.